Miljöombyte i Sverige

Man måste inte åka till Thailand för att få ett spännande miljöombyte, utan det finns faktiskt pärlor att upptäcka även i Sverige. Naturligtvis är det roligast med Thailand, men det är ju inte helt billigt, och en del av den natur som vi har här uppe i norr finns det faktiskt ingen motsvarighet till i Thailand. Vad vi därför tänkte tipsa om är stugor i Älvdalen i Dalarna. Dalarna har en hel del att erbjuda och just Älvdalen är väldigt speciell. Väldigt fin oförstörd natur där vid älven och det finns många olika spännande aktiviteter man kan ägna sig åt, som kajakpaddling och flugfiske.

Andlöst vacker
Älvdalen och Österdalälven tillhör den mest spännande natur vi har i landet. Vild, vacker och oförstörd. Det finns också en camping där, Älvdalen Camping, där man kan hyra stugor i olika storlekar, som passar både den som reser ensam och större familjer. Det går också att välja hur enkelt man vill ha det – bara det grundläggande, eller en stuga med riktigt kök?

Väl där så finns det mängder med saker vi kan göra, där vi redan nämnt några. Ytterligare en sak är att hyra eller ta med en cykel, och använda Älvdalen Camping som bas för att utforksa området – aktivt friluftsliv där man kan upptäcka många spännande saker!

This entry was posted on 11 oktober, 2017, in Tips. Bookmark the permalink.